Uniikit tilaustyöt

Uniikki teos on kaunis tapa kuvata jotain sinulle hyvin tärkeää ja rakasta ja tuoda se osaksi kotiasi.

Olen erittäin otettu mahdollisuudesta toteuttaa merkityksellisiä potretteja, kiitos luottamuksestasi!

Terveisin, Emma

Tässä on Blaze

Hän on Blaze, nuori puolalainen puoliverinen ruuna. Hän on innokas ja vahvan oman tahdon omaava persoona. Blazen ja hänen omistajansa tarinaa voit seurata täältä.

'Teos on kauniin ilmava ja tuo hyvin esiin Blazen katseen. Siitä välittyy hänen uniikki persoonallisuutensa täydellisesti!'

Marle Muuronen

Tässä on Mörri

Mörri on sodankyläläinen tuntureita ja emäntäänsä rakastava suomenlapinkoira. Kuvassa Mörri katselee Luoston tunturimaisemaa.

Instagramissa lisää Mörristä ja Ilonasta.

'Teos kuvaa niin kauniisti Mörrin sympaattista luonnetta ja ulkonäköä. Kuvaa katsoessa muistan kuinka tärkeä ystävä ja perheenjäsen hän minulle on.'

Ilona Liikanen

Näin tilaat:

Piirtäessä pyrin luomaan kauniin ja ajattoman teoksen, joka kuvaa juuri sinulle rakasta eläintä.

Tässä prosessissa sinulla on tärkeä rooli. Haluan saada kuulla piirrettävän tarinan ja kuvausta sen luonteesta.

Jos tiedät missä muossa haluat tilata työn, kerro se viestissäsi tai voimme yhdessä rakentaa sinulle räätälöidyn kokonaisuuden. Laitan sinulle laskun sähköpostiin ja kun se on maksettu alkaa teoksen luonti, riippuen tilausten määrästä.

Kuva syntyy pitkälti yhteistyössä, jolloin sinulla on mahdollisuus kommentoida kuvaa ja tuoda ajatuksiasi esiin prosessin aikana.

Laita minulle viestiä hello@luostoxhorseinlines.com tai ota yhteyttä Instagramissa ja kerro sinulle tärkeästä ystävästä ja luodaan sinulle uniikki kuva, koru tai tekstiiliteos!

 • Tiedosto 149€

  Kukapa hevonen ei ansaitsisi potrettia trailerin kylkeen? Teippaus on ihana tapa ikuistaa hevonen ja ilostuttaa myös muita ihmisiä!

  Myös jos haluat ikuistaa kuvan tatuointina, voin tehdä uniikin kuvan tatuointia varten toiveittesi mukaan.

 • Taideprintti & tiedosto 196€

  Uniikki teos sinulle rakkaasta ystävästä laadukkaana taideprinttinä sekä tiedostona jolloin voit tulostaa kuvasta vaikka kortteja ja sinulla on aina tiedosto käytössäsi. Taideprinttiin teen aina yksilöllisen taiton. Printin kokovaihtoehdot ovat 30x40cm ja 50x70cm, jos haluat jonkun tietyn koon sekin onnistuu! Hinta sisältää postituksen.

 • Kehystetyt taulut (sis. tiedosto) alkaen 230€

  Laadukkaat mustat tai tammikehykset kestävällä akryylilasilla on loistava vaihtoehto kun haluat teoksen valmiina seinälle! 30x40cm 230€ / 50x70cm 259€ (printti tulee kehysten kanssa)

 • Uniikki pussilakanasetti 290€

  Laadukas puuvilaasatiini pussilakana setti teoksella omasta hevosesta. Hyvät unet ovat taattu kun voi levätä hevosen sielukkaan katseen alla.

 • Kustom potretti

  Jos haluat tilata kuvan ystävyksistä tai useammasta eläimestä ota yhteyttä ja luodaan sinulle uniikki teos. Kuva hinnoitellaan yksilöllisesti riippuen kokonaistyömäärästä.

Voit laittaa viestiä myös tätä kautta